Spring naar inhoud

YAMAHADAY METTET, ZONDAG 30 JUNI 2019 – TOERRIT, CIRCUITRIJDEN, TESTRIJDEN, BBQ.

 • KORTE MOTORRIT: WIE RIJDT MEE NAAR DE YAMAHADAY IN METTET, SAMEN MET KIM VERLINDEN EN BENJAMIN VERGAELEN?
  (Bijeenkomst bij MTS-Verlinden om 7u, gratis koffie en -koeken / Vertrek om 7u30 / U kijkt zich zo lang u wilt de ogen uit tussen al die Yamaha’s / BBQ ter plaatse 10 euro ipv 18 euro voor Yamaha-rijders, mits voorinschrijving uiterlijk op 8 juni / u rijdt terug naar huis wanneer u wilt)
 • Nagenoeg alle Yamaha-baanmoto’s en -scooters zijn aanwezig in Mettet en kunnen op de gewone baan getest worden! Ook de Niken! Wees er vroeg bij en reserveer ’s ochtends ter plaatse, zo bent u zeker!
  (vanaf ong. 9 uur tot ong. 17 uur)
 • Voor de circuitliefhebbers: een dagje circuitrijden met uw Yamaha, kostprijs 110 à 150 euro naargelang uw niveau en voor de beginners begeleiding door Mertens Riding School. Verschillende sessies. MTS zelf doet ook mee; David en Jurgen. U vindt ons al erg vroeg in een van de pitboxen. Meer info en reserveren via de site van Mertens Riding School !! Let op de geluidslimiet !!
 • Voor alle Yamaha-rijders / MTS-klanten: BBQ à 10 euro, vooraf via ons te reserveren en te betalen! Uiterlijk 8 juni!
 • LIVE MOTO GP op groot scherm
 • De zon werd besteld!
 • Gewoon een dagje weg, op en/of tussen de Yamaha’s!

Vul hieronder jouw emailadres in en ontvang site-updates via email !

Voeg je bij 1.019 andere abonnees
wordpress stats plugin