Spring naar inhoud

BRUG – GESLOTEN / YAMAHA / YAMAHADAY OP 21 MEI! / PLANNING

Traditiegetrouw (en omdat we allemaal wat rust kunnen gebruiken 😊 )  maken we de Hemelvaart-brug.
We zijn dus gesloten vanaf morgen, donderdag 10 mei 2018, tot en met maandag 14 mei.
Daarna staan we terug tot uw beschikking!

Kijk zelf eens rond op de Yamaha-website, voor alle modellen, aanbiedingen en promoties, financieringen (Let op, geld lenen kost ook geld!!) en leasings (voor professionelen)!
Alle acties en voorjaars + zomerpromoties zijn ook altijd bij ons van toepassing, natuurlijk.

Prik in uw agenda; 21 mei, Pinkstermaandag, Yamaha-Day, in Mettet! – Ook wij zullen er zijn:
Inschrijven kan via www.mertensschool.com . U kunt er circuitrijden – als beginner of als gevorderde, 4 niveau’s, 6 sessies van 20 minuten – maar u kunt er ook testritten doen met het volledige Yamaha-gamma of als duo een circuitdoop meemaken! Circuitdopen te boeken via de site www.mertensschool.com ! Een unieke gelegenheid dus!
Voor het circuitrijden: Aanwezig zijn om 7u30! Vooraf inschrijven en betalen via de site van Mertensschool, voor de testritten of circuitdopen is er geen inschrijving of betaling nodig – wel best vroeg aanwezig zijn!

In verband met deze nieuwsbrieven via mail; vanwege de veranderende privacy-wetgeving is het eenvoudiger en correcter dat u zich abonneert op onze website  (Knop in de zijkolom, rechts). Dat abonnement is vanzelfsprekend gratis en iedere keer de eerste pagina van onze site aangepast wordt, krijgt u een mail. U kunt ten allen tijde uitschrijven.
Of volg ons op Twitter of op Facebook. Op Instagram verschijnen losse foto’s, vooral uit de werkplaats.

Planning: Het zal u niet verwonderen dat hier, bij MTS, iedere minuut altijd gevuld is en dat we vaak handen en uren tekort komen. Maak dus (ruim!) op tijd die afspraak! Onze agenda staat vol met massa’s onderhouden van al die Yamaha’s – MTS is en blijft dan ook dé gevestigde waarde, met een stevige technische reputatie!
Bovendien: Voor ieder technisch bezoek vragen wij u vriendelijk maar met aandrang, om vooraf even een mail te sturen, of te telefoneren, zodat we weten dat u komt! Met dank voor het begrip!

Vul hieronder jouw emailadres in en ontvang site-updates via email !

Voeg je bij 1.019 andere abonnees
wordpress stats plugin